ʥ
Връзката Ви с този сайт и обмена на данни е защитена
ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı

Наливане на бетон с бетон помпа

Изпомпване и транспортиране на бетон на труднодостъпни места

Изпомпване на бетон с бетон помпа

транспотриране на бетон с бетон помпа

Бетон помпите са съществена част в процеса на строителството. Прилагането на строителна меганизация улеснява работата на строителите и увеличава скоростта на изграждане. Един от процесите на автоматизация в строителството е използване на стационарни бетон помпи и мобилни бетон помпи.

Доставяне на бетон чрез изпомпване с бетон помпа е метод, който изисква висококвалифициран оператор за правилно и прецизно позициониране на машината и екип с опит в изграждане на сложни и дълги тръбни трасета на строителната площадка. Според особеностите на терена, тръбните трасета са хоризонтални, вертикални и добре стабилизирани посредством свързващи скоби. Изпомпване на бетона посредством бетон помпи е предимство за труднодостъпни места с ограничен достъп.

Нашето дружество разполага със собствени бетон помпи, оборудване и висококвалифициран персонал с опит, което ни полволява да изпълним всеки един проект ефективно и качествено.

 

 

Галерия

Връзка с нас

Данев Строй ЕООД

Управител: Иван Данев
Адрес: София 1700, кв. Витоша ул. Георги Райчев 21Б

Телефон: 02 442 66 66
GSM: 0888 560 321

E-mail: office@danevstroi.bg

Запитване за оферта


* Полетата със звездичка са задължителни.

Adalize | MK1 v8.9.8 | RegNr. 18408 | webdesign Œ
û