ʥ
Връзката Ви с този сайт и обмена на данни е защитена
ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı

Торкрет бетон

Торкрет бетон за укрепване чрез торкретиране

Торкретиране с торкрет бетон по сух и мокър способ

укрепване на изкопи

ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД е специализирана в изпълнение на укрепителни дейности чрез торкретиране с торкрет бетон. Изпълнява укрепване по технология на торкретиране със сух торкрет и мокър торкрет. За да осигурим най - високо качество, изпълняваме торкретирането с специализирано оборудване, машини за торкрет и опитен персонал.

В досегашната си практика сме изпълнили укрепване на откоси на строителни изкопи с армоторкрет по технология на торкретиране със сух торкрет бетон. Укрепването е с цел стабилизиране на откосите на изкопи и предотвратяване на тяхното срутване. Полагане на армиран торкрет бетон върху шлицови стени като основа за хидроизолация. Торкретиране на виадукти с армиран торкрет за укрепване и възстановяване на състоянието. Репарационни дейности на съоръжения чрез полагане на сулфатоустойчив армиран торкрет за възстановяване на утаители. Полагане на торкрет бетон на армирани колони, греди и стени за усилване и възстановяване на стари сгради.

 

С дългогодишен опит в укрепване с армиран торкрет бетон на строителни изкопи, усилване на колони, греди, стени и тавани на стари сгради.

Галерия

Връзка с нас

Данев Строй ЕООД

Управител: Иван Данев
Адрес: София 1700, кв. Витоша ул. Георги Райчев 21Б

Телефон: 02 442 66 66
GSM: 0888 560 321

E-mail: office@danevstroi.bg

Запитване за оферта


* Полетата със звездичка са задължителни.

Adalize | MK1 v8.9.8 | RegNr. 18408 | webdesign Œ
û