ʥ
Връзката Ви с този сайт и обмена на данни е защитена
ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı

Данев Строй ЕООД

Торкрет бетон и пръскан бетон - конструктивно укрепване и възстановителни дейности

Данев Строй

ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД  е строителна фирма с дългогодишен професионален опит в изпълнение на конструктивно - укрепителни и възстановителни дейности чрез торкретиране. Специализирани сме в укрепване на склонове и скатове. Укрепване на строителни изкопи и откоси. Възстановяване на бетонни конструкции при разрушени повърхности по виадукти, надлези, мостове и тунели. Извършва транспортиране на бетон на труднодостъпни места с мобилни и стационарни бетон помпи. Изпълнява професионално и качествено направа на бетонови настилки тип "шлайфан бетон" и "ресан бетон". Изгражда подова циментова замазка върху подово отопление.

ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД е строителна фирма основана в София с управител Иван Данев. Разполага с висококвалифицирана работна ръка, майстори специализирали в Германия, собствени професионално монофазни и трифазни технически средства необходими за изпълнението на всеки зададен проект. Залагаме на качествени и доказани материали и се стремим с всеки наш проект да се развиваме.

ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД е насочила своята фирмена политика към мотивиран персонал, непрекъснати инвестиции в технологични обновления, качествено извършване на всяка поставена задача в срок, гарантиран краен резултат и изграждане на дългосрочни партньорски отношения.

Данев Строй ЕООД

Управител: Иван Данев
Адрес: София 1700, кв. Витоша ул. Георги Райчев 21Б

Телефон: 02 442 66 66
GSM: 0888 560 321

Е-mail: office@danevstroi.bg

Представяне на фирмата

Научете повече за нас от нашата фирмена презентация.

Референции

Holcim
Adalize | MK1 v8.9.8 | RegNr. 18408 | webdesign Œ
û