ʥ
Връзката Ви с този сайт и обмена на данни е защитена
ı
ʦ
Сайтът използва бисквитки, за да можем да Ви предложим най-доброто потребителско изживяване. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с това. Научете повече тук
ı
ȭ
1
Данев Строй ЕООД
ȭ
2
Данев Строй ЕООД
ȭ
3
Данев Строй ЕООД
ȭ
4
Данев Строй ЕООД
à
ã

Укрепване на виадукти с торкрет бетон на АМ "Хемус"

Строителна фирма "Данев Строй" ЕООД изпълни качествено и в срок "Аварийни ремонтни строителни работи по виадуктите при км. 35+760 и км. 37+520 на АМ "Хемус".

Възложените строително - ремонтни дейности включват възстановяване на виадуктите чрез торкрет бетон. За целта е извършено укрепване на виадукти с торкрет бетон по сух способ. Положен е сух торкрет на предварително обрушена и почистена основа, бластирана и армирана повърхност.

Нашият екип от специалисти се справи професионално, изпълни качествено и в срок торкретиране на виадуктите. Справи се с неблогоприятните метеорологичните усковия и работата на голяма височина. За изпълнение на проекта фирма "Данев Строй" ЕООД ползва собствена професионална техника.

"Данев Строй" ЕООД разполага със собствена специализирана техника, висококвалифициран персонал и опит, което ни позволява да изпълняваме всеки проект ефективно и качествено.

 

Adalize | MK1 v8.9.8 | RegNr. 18408 | webdesign Œ
û